AOI Systems

AOI Systems is gevestigd en produceert in het Verenigd Koninkrijk distributeurs voor de Scanspection-producten in Europa, Azië en de VS.

Automatisering is de sleutel tot succes in de PCB-productieomgeving van vandaag. Met de toenemende vraag om de kosten te drukken en de hoge kwaliteit te handhaven, biedt AOI u de kosteneffectieve oplossing. AOI Systems biedt een reeks oplossingen om te voldoen aan de vereisten van elke productiefaciliteit en heeft AOI binnen het bereik van alle fabrikanten gebracht.

AOI Systems introduceerde de ScanSpection Image Comparator voor het eerst als een inspectiehulpmiddel voor eerste artikelinspectie en kleine series producties. Het succes van de comparator en het begrip van de eisen van de klant maakte een verdere ontwikkeling van het systeem mogelijk, en introduceerde als optie een geautomatiseerde optische inspectie (AOI). Deze optie werd al snel de belangrijkste systeemvereiste, met de beeldvergelijker als extra vooraf geïnstalleerde software.

ScanSpection AOI, First Article en Comparator-systemen, bieden in-line en off-line oplossingen met dezelfde algoritmegroep binnen het bereik. Hierdoor kunnen technici inspectieprogramma’s maken in minuten in plaats van uren.

AOI Systems biedt meer dan alleen inspectietools. Ze bieden procesverbetering en QA-tools. Met meer dan 15 jaar ervaring in de AOI-markt en de distributie van videomicroscopen, X-Ray & Camera Based AOI Worldwide, wat uw wensen ook zijn, kan AOI Systems u de inspectie-oplossing bieden.

AOI Systems Website
Download SS15000IC Brochure (Right-Click Save link as…)
Download SS15000PAL Brochure (Right-Click Save link as…)
Download First Article Brochure (Right-Click Save link as…)
Download Inline Brochure (Right-Click Save link as…)